Batory

Noclegi w kwaterach prywatnych w Chłapowie

ul. Albatrosa 5, 84-120 Władysławowo - Chłapowo, pomorskie, tel. 511 852 484

Opinie i pochwały - "Batory"

Bardzo dobrze wyposażony domek 7-osobowy, wszystko zgodnie z ofertą, czyściutko, warunki wręcz komfortowe. Wspaniałe miejsce na wypoczynek z dziećmi, mój synek był tak zauroczony placem zabaw i możliwością zabawy z innymi dziećmi, że miałam problem, aby go wyciągnąć z podwórka na kolejne eskapady. Tylko lodami mogłam go przekupić :). Polecam spacery Doliną Chłapowską, piękne widoki, zapach łąki. Plaże bardzo ładne, nieskomercjalizowane, biały piasek. I tylko ten wiatr... :( no niestety, nie trafiliśmy najlepiej z pogodą. Pozdrawiam Panią Wiolettę.

5 / 5 — lokalizacja

5 / 5 — standard

5 / 5 — obsługa

Dorota, Szczytno — 2017.07.01 5.172.239.169 - ip-5-172-239-169.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

Gorąco polecamy! Pokoje czyste, zadbane, przystosowane w pełni na pobyt dla rodzin z małymi dziećmi (możliwość nieodpłatnego wypożyczenia łóżeczka, wanienki). Dodatkową atrakcją dla maluchów jest plac zabaw i mnóstwo zabawek, samochodzików i trampolina

5 / 5 — lokalizacja

5 / 5 — standard

5 / 5 — obsługa

J z rodzinką — 2017.06.19 79.175.236.18 - ip-79-175-236-18.cable.smsnet.pl

Polecam. Ładne pokoje, mili właściciele, dobra lokalizacja.

5 / 5 — lokalizacja

5 / 5 — standard

5 / 5 — obsługa

Paweł — 2017.05.31 178.37.253.215 - 178-37-253-215.adsl.inetia.pl

Pobyt w domku u Pani Wioli 20-22.05.16 oceniam rewelacyjnie. Domek wyposażony i przygotowany profesjonalnie. Łazienka z prysznicem bardzo ladna, kuchnia w pełni wyposażona. Dwa pokoje z poddaszem wszędzie czysto i bardzo ładnie wyposażone. Polecam dla 4 osobowej rodziny miejsca pod dostatkiem no i bardzo blisko do zejścia na piekna plażę.

5 / 5 — lokalizacja

5 / 5 — standard

5 / 5 — obsługa

bartek — 2016.05.23 94.254.128.65 - user-94-254-128-65.play-internet.pl

Przebywaliśmy razem z przyjaciółmi w dniach od 05. 05-10. 05. 2016r. Jesteśmy oczarowani z piękna nabrzeża morza i okolicy, zapewniona jest cisza i spokój. Pokoje są wyposażone tak jak opisane w ofercie (super). Pani Wioletta i małżonek dbają o wygląd i porządek w całym obiekcie. Mam nadzieje że ponownie będę mógł wypoczywać w obiekcie Pani Wioletty. Obiekt godny polecenia. Pozdrawiamy Właścicieli. Dzięki za miło spędzony czas.

Jan Marcinowski — 2016.05.18 176.111.238.91 - 176.111.238.91

Pani Wiolu!
Ogromne dzięki. Za uśmiech, profesjonalizm, dobre słowo. Lokalizacja świetna. Pokój czysty i zadbany. Ogromny plus za lodówkę i pełne wyposażenie. Posesja przyjazna dla dzieci Tampolina i plac zabaw jak znalazł. Altanka i grill kuszą. A stoliki na zewnątrz zapraszają na wieczorne pogadankami :).
Jeśli na urlop nad morze to do Pani. Dziękuję za wszystko Blanka pozdrawia Lajlę :)

Paulina, Warszawa — 2015.06.02 88.156.128.249 - 088156128249.dynamic-ww-1.vectranet.pl

Pani Wiolu,
bardzo dziękujemy, mam nadzieję, że uda nam się jeszcze do Pani przyjechać, koniecznie musimy wrócić. Mimo iż nasz przyjazd to był pełen spontan, wszystko czekało na nas przygotowane, pokój super, a plac zabaw dla dzieci rewelka.
Polecam wszystkim

Agnieszka z rodziną, Łódź — 2015.04.24 81.219.39.132 - static-81-219-39-132.devs.futuro.pl

Byliśmy w Batorym w czerwcu 2014 r. pogoda w kratkę, kilka dni deszczowych i kilka słonecznych. bardzo miłe wspominamy pobyt i serdecznych właścicieli. pani Wioletta bardzo pomocna i serdeczna. pokoje ładne i zadbane. wszystko super. na pewno jeszcze wrócimy. serdecznie pozdrawiamy

Sylwia, Łukasz i Kacper e z Kielc — 2015.03.29 66.249.81.140 - google-proxy-66-249-81-140.google.com

Polecam Batorego, blisko morza, pokoje czyste, zadbane, przestronne, super plac zabaw, domowa atmosfera, właściciele bardzo mili. w te wakacje jedziemy tam już trzeci raz:)

Milena, Radom — 2015.02.10 178.235.190.203 - 178.235.190.203

Bardzo dziękujemy za niezapomniane wakacje! Nasze dzieci ciągle pytają kiedy znów pojedziemy do Was na wakcje.

Szczerze polecam, - świetna atmosfera, czyste pokoje, plac zabaw dla dzieci :)

Na pewno jeszcze nie raz tu przyjedziemy :)

Gosia, Kraków — 2015.01.22 213.241.90.10 - 213-241-90-10.static.ip.netia.com.pl

Z czystym sumieniem polecamy wypoczynek w Batorym. Pokoje czyste, zadbane. Wszędzie blisko, super miejsce na wczasy z dziećmi, Pozdrowienia dla współmieszkańców z okresu wspólnego pobytu i właścicieli.

Aneta Damian Piotruś i Kacperek — 2014.08.08 77.253.84.123 - 77-253-84-123.adsl.inetia.pl

Bardzo polecam Batorego pod każdym względem. Byliśmy tam tydzień i nie mieliśmy czasu na nudę. Fajnie spędzony czas w fajnym miejscu dla rodzin. Polecam

Ania, Radek, Inga z Białegostoku — 2014.07.26 37.8.194.156 - 037008194156.suwalki.vectranet.pl

Spędziliśmy w lipcu dwa tygodnie w Chłapowie w Willi Batory. Oprócz pięknej pogody,mieszkaliśmy w uroczym i czystym pokoiku z łazienką i pełnym wyposażeniem.Do plaży, sklepów i restauracji parę minut.Na terenie plac zabaw,miejsce do grilowania. Polecamy wszystkim to miejsce, a wypoczynek na pewno będzie udany.Pozdrawiamy bardzo serdecznie P Wioletę i jej Rodzinkę.
Urszula,Wojtek i Nadia z Krakowa
lipiec 2014

Urszula Kraków — 2014.07.21 178.43.247.176 - agjn176.neoplus.adsl.tpnet.pl

Dziś wróciliśmy z Batorego. W krótkich słowach - absolutnie fantastycznie spędzone 2 tygodnie u Pani Wioletty. Plac zabaw super, dostęp do kuchni bez problemów, pokoje zadbane. No i obowiązkowa wizyta w parku linowym należącym do Gospodarzy. Do parku położonego w Jastrzębiej Górze trafiliśmy bez problemów - doskonała lokalizacja tuż przy głównej promenadzie. W parku każdy znajdzie coś dla siebie, nawet sześcioletnie dziecko, które przy pomocy świetnego instruktora dało sobie radę :-) Pozdrawiamy Panią Wiolettę i jej Rodzinę. PS. Majka tęskni już za Lajlą :-)

Kasia, Marek i Maja, Warszawa — 2014.07.06 31.11.183.164 - 031011183164.warszawa.vectranet.pl

Spędziliśmy 3ipół tygodnia w Batorym i jesteśmy bardzo zadowoleni. Pokoje czyste i zadbane, łazienka w pokoju i zawsze gorąca woda, bezproblemowy dostęp do kuchni, superowy plac zabaw dla dzieci( moi synowie nie chcieli go opuszczać) i trampolina, blisko do morza i dobre zejście na plażę z wózkiem, okolica spokojna i chętnie spacerowaliśmy po Chłapowie, codziennie byliśmy też we Władysławowie (starszy syn na rowerku biegowym), przesympatyczna i bardzo miła właścicielka. Jeżeli wypoczynek nad morzem to tylko w Willi Batory, gorąco polecam, my na pewno jeszcze tam wrócimy!!! Pozdrawiamy Panią Wiolettę i Jej rodzinę!

Monika i Sławek z dziećmi z podkarpacia — 2014.06.22 109.197.175.40 - 40-175.telgam.pl

Potwierdzam wszystkie wystawione opinie. Ośrodek wspaniały, zwłaszcza dla rodzin z dziećmi.Niekrępujące wejścia do kwatery.. Duży plac zabaw, blisko zejścia do morza oraz polecamy spacery do Władysławowa -blisko!!!!
B.miła właścicielka pani Viola.
Na pewno piszę się na następny wyjazd pod warunkiem dobrej pogody, która nam spłatała figla w tym roku.

Wrona Krystyna — 2014.06.05 31.174.100.216 - user-31-174-100-216.play-internet.pl

Polecam wypoczynek w Batorym.Idealne miejsce na wakacje z dziećmi.Pokoje czyste.bardzo dobrze wyposażona kuchnia.Duży plac zabaw.Pani Wioleta bardzo miła.Dziękujemy i pozdrawiamy

Darek, Agnieszka z dziećmi — 2013.08.18 31.0.98.20 - ip-31-0-98-20.multi.internet.cyfrowypolsat.pl

Nasz drugi urlop w Batorym i kolejne super wakacje. Gorąco polecamy, świetne miejsce na wypoczynek i świetna atmosfera. Za rok zjawimy się znowu!!! Pozdrowienia dla Wioli i rodzinki :-)

Asia, Małgosi i Grześ z Zabrza — 2013.08.14 195.82.182.67 - 195.82.182.67

Miejsce godne polecenia , czysto ,miło ,a zabawa w parku linowym nie do opisania -trzeba to przeżyc !!!! Pozdrawiamy włascicieli brygada 15-osobowa z W-wy i Legionowa

Beata Jankowska — 2013.08.01 83.24.81.91 - dmz91.neoplus.adsl.tpnet.pl

Super miejsce na wypoczynek z dziećmi. Super przygotowany plac zabaw małe prawdopodobieństwo, że dzieci będą się nudziły. W pełni wyposażona kuchnia do swobodnego korzystania. Wspaniała właścicielka, miła atmosfera. Bardzo polecamy !!!

Iza i Piotr z dziećmi, Warszawa — 2013.07.30 89.71.132.98 - 89-71-132-98.dynamic.chello.pl

Polecamy Willę Batory!!! Obiekt w spokojnej okolicy z dużym placem zabaw. Idealne miejsce dla rodzin z dziećmi. Miejsce zdecydowanie godne polecenia! Wracamy za rok:) PS. Pozdrowienia dla Pani Wiolety!

Mateusz, Monika i Wojtek, Sokółka — 2013.07.24 87.119.31.135 - nat.umwp-podlasie.pl

Gościliśmy w Batorym na przełomie maja i czerwca. Pobyt wspominamy bardzo dobrze, warunki świetne, pokoje czyściutkie bez zarzutów:) Z czystym sumieniem mogę polecać to miejsce:)

Magda, Kraków — 2013.07.19 195.116.22.194 - krakow.rzgw.gov.pl

Szczerze polecamy willę Batory. Spędziliśmy tam wspaniałe 12 dni i jesteśmy bardzo zadowoleni. Do plaży jest blisko, pokoje są ładnie urządzone, dobrze wyposażone i naprawdę było super. Dzieci mają dużo miejsca do zabawy a ponieważ przyjeżdżają tam rodziny z dziećmi, koleżanek i kolegów nie brakowało. Pozdrawiamy miłą i sympatyczną właścicielkę Panią Wiolę!

Elżbieta i Grzegorz z Krakowa — 2013.07.17 91.224.180.65 - nat-nh.naszasiec.net

Właśnie wróciliśmy z wakacji z Batorego. Jesteśmy bardzo zadowoleni - pokój duży i czysty, urządzony z gustem, łóżka b. wygodne, łazienka przestronna. W pełni dostępna kuchnia, dobrze wyposażona, w której przygotowywaliśmy posiłki. Plac zabaw - zdaniem córeczek - SUPER:) Można korzystać z grilla i zadaszonej altanki. Fajne rozwiązanie - wyjścia na balkony, z których widać plac zabaw oraz bezpośrednio na podwórko - dzieci bawią się razem, a rodzice mogą odpoczywać na balkonach i doglądać swoich pociech. Kwatery zajmują rodziny z dziećmi, co też jest ważne, bo dzieci szybko nawiązują ze sobą kontakt i ładnie się razem bawią. Blisko łagodnego zejścia na dużą, ładną plażę. Przemiła i uczynna Właścicielka - Pani Wiola. Miejsce GODNE POLECENIA. Jeśli będziemy spędzać przyszłe wakacje nad morzem to na pewno wybierzemy się do BATOREGO i będziemy polecać to miejsce naszym znajomym. Pozdrawiamy Panią Wiolę i Jej Rodzinę :)

Ania, Krzysztof, Lena i Maja z Łodzi — 2013.07.16 195.26.22.204 - terminal-3-204.retsat1.com.pl

W domu Batory spędziliśmy 10 dni, pogoda dopisała (czerwiec 2013. ). Pięknie utrzymane miejsce, pokoje przestronne, czyściutkie. Łazienka super. Idealne miejsce na wypoczynek z małymi dziećmi ale również dla tych którzy chcą spokoju, relaksu, wyciszenia. Idealny plac zabaw, miejsce na grilla, oraz w pełni wyposażona kuchnia z której można korzystać w każdej chwili również gotować posiłki. Ale najważniejsze gospodyni, Pani Wioleta przesympatyczna osoba, dbająca o czystość, porządek. Uczynna i miła. Z czystym sumieniem polecę wypoczynek w Batorym, każdemu. Pozdrawiamy Panią Wioletę, Pana Romana i dzieciaki. Jeśli będziemy wybierać się na wypoczynek w te okolice to na pewno wybierzemy to miejsce ponownie. Serdecznie pozdrawiamy Ewa z Bydgoszczy Ewa z Bydgoszczy

Ewa Bydgoszcz — 2013.07.15 46.238.214.66 - 66-214-238-46.siec.alfa.pl

Własnie wróciłam z Batorego. Moje dziecko świetnie się bawiło, plac zabaw zachęca do korzystania z niego. Pokoje czyściutkie, przytulne, nasz pokój córeczka nazwała wiosennym. Właścicielka przemiła. Pensjonat polecam.

Małgorzata z rodzinką — 2013.07.14 31.2.24.194 - apn-31-2-24-194.dynamic.gprs.plus.pl

Miejsce naprawdę godne polecenia,pokój super (zadabany i czysty). Plac zabaw dla dzieci extra, nasz syn miał co robić i się nie nudził. Spędziliśmy w Batorym 11 dniowy naprawdę fajny urlop. GORĄCO POLECAMY!!!!!!!!!!!

Agata, Artur i Mikołaj z Będzina — 2013.07.14 83.142.222.163 - nat163.zamek.net.pl

Nic dodać, nic ująć, po raz kolejny stwierdzamy że nie ma nic lepszego od BATOREGO :)
Wiolcia Wielkie Dzięki, było super i tradycyjnie widzimy się za rok .... BUZIAKI dla całej rodzinki :*

Karolina, Piotr i Gabrysia — 2013.07.09 91.146.243.12 - 91-146-243-12.internetia.net.pl

Super miejsce na wypoczynek, pokoje duże, czyściutkie, łazienki tak samo. Dostępna jest również bogato wyposażona kuchnia gdzie przygotowywaliśmy posiłki. Miejsce ideale. Duży plac zabaw, zjeżdżalnie i trampolina gdzie córeczka mogła się wybiegać. Urlop wspominamy bardzo miło. Właścicielka - p. Wiola przemiła, stworzona do prowadzenia pensjonatu. Z przyjemnością spędzimy tam jeszcze niejeden urlop i będziemy miejsce polecać znajomym. Gorące pozdrowienia dla p. Wioli i Jej rodzinki. Pozdrawiam Asia, Grześ i Małgosia z Zabrza

Asia, Zabrze — 2012.09.10 93.159.27.162 - zabln1.powen.com.pl

Super miejsce na wypoczynek z dziećmi.Bardzo ładny plac zabaw,trampolina,duży ogród,bardzo czysto.Pokoje i kuchnia bardzo dobrze i ładnie wyposażone.Godne polecenia 100%!!!!!

Żaneta Kruszwica — 2012.09.03 46.112.211.203 - user-46-112-211-203.play-internet.pl

Dodawanie opinii dla kwatery prywatnej Batory

www.batory.letnik.pl - kwatera prywatna Chłapowo

Kameralne, ekskluzywne czy tanie kwatery nad morzem. Tylko najlepsze noclegi w nadmorskich miejscowościach. Szukasz podobnych noclegów w kwaterze prywatnej w Chłapowie?

©  1999 - 2022   www.letnik.pl - noclegi nad morzem w Polsce... nie tylko w kwaterach prywatnych w Chłapowie